AVA

of aanmelden met

Iedere mijlpaal verdient een feestje: dat is het motto van AVA. Als feest-expert willen we geen enkel hoogtepunt van een mensenleven missen. Een geboorte, een lentefeest, een verjaardag, huwelijk of een housewarmingparty: met ons assortiment geven wij elke speciale gelegenheid een vleugje magie.

Ook wanneer er gewerkt moet worden, brengt AVA inspiratie. Ons uitgebreide gamma school- en kantoormateriaal geeft kleur aan elke werkplek. Creativiteit moedigen we nog extra aan met ons ruim assortiment hobbyproducten. AVA heeft alles om het te maken.

Geniet als Luminus-klant 15% korting op het hele assortiment in de winkel of online! Druk jouw bon af of surf naar www.ava.be en vul jouw kortingscode in.

 

Kortig eenmaling geldig in alle AVA-winkels en op ava.be van 11/06/2019 t.e.m. 31/07/2019. 1 bon per klant. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en waarde niet omzetbaar in speciën. Geen korting op postzegels, vuilniszakken, cadeaucheques, Bongo-bonnen en bestellingen op kaartenshop.ava.be. V.U. : Ava, Kapelanielaan 6, 9140 Temse

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Gamma

15% korting op je doe-het-zelf materiaal bij Gamma

Klusjes worden nu nog leuker!

10% korting op artikel naar keuze

Aveve, hier groeit plezier!

25% korting eerste boeket en vaas

Geen bloemen. Maar bloomon.
Download onze app op