20% korting + gratis levering

of aanmelden met

Wil je je partner verrassen met een leuk cadeau voor Valentijn of een andere gelegenheid? Of wil je zelf genieten van overheerlijke Belgische bio-chocolade? Dan is het chocoladeassortiment van Belvas zeker iets voor jou.

Belvas is een Belgische chocolatier, die 100% biologische en fairtrade-gecertificeerde chocolade produceert. Ze werkt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit (Peruviaanse cacao, Italiaanse hazelnoten, Spaanse amandelen, ...). Belvas won in 2011 de EMAS award voor de ”meest ecologische micro-fabriek van Europa”. Hiermee zijn we de eerste ecologische chocoladefabriek van Europa.

Ontdek ook meer over Belvas in ons Verschilmaker-interview

Speciaal voor Luminus-klanten biedt Belvas een exclusieve korting van 20% op het chocoladeassortiment : Caramel Hearts, Twist Balls, Hazelnut Truffle en Belgian Thins Quinoa Goji. Je betaalt slechts € 18,37 i.p.v. € 22,96. Bovendien is de verzending gratis.

 

Aanbieding geldig van 01.02.2019 tot en met 30.04.2019. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Prijs inclusief levering aan huis.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Geniet van verschillende kortingen bij Pizza Hut

Pizza Hut is het uitgelezen restaurant om samen met vrienden en familie uit eten te gaan in een relaxte en gezellige omgeving.

Ontdek de Moezel voor slechts € 139

De Moezel-vallei : wijn, natuurpracht, geschiedenis en cultuur

Luxe wijnpakket met € 34 korting

Château Le Chay, Puisseguin Saint-Emilion 2016 voor € 49/6 flessen i.p.v. € 83,70.
Download onze app op