Bizbike Genius

of inloggen met

Nog niet geregistreerd?

Maak je account aan

Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief om je te verplaatsen? Dan zijn de elektrische fietsen van Genius mét Luminus-korting zeker een oplossing.

Maak kennis met Genius, de betaalbare kwaliteitsfiets die jouw dagelijks transport omzet naar een vlotte, plezierige en duurzame ervaring. De keuze voor elektrische ondersteuning bij het fietsen maakt grotere afstanden mogelijk en helpt je bijna moeiteloos door tegenwind en over hellingen. In een wereld waarin auto’s steeds minder efficiënt worden door eindeloze files, wordt de e-bike in al z’n verschillende uitvoeringen een haast onmisbaar transportmiddel. Genius, elke dag een goed idee!

Maak jouw keuze uit een stadsfiets met midden- of voormotor, een plooifiets of een Genius bakfiets. Jong of oud, alleen of met een gezin, ... voor ieder wat wils!

Geniet dankzij Luminus een uitzonderlijke korting op de verschillende modellen.

 

Aanbieding geldig tot 31/12/2020.

Levenslange garantie op het kader, 7 jaar garantie op niet-elektrische onderdelen en 2 jaar garantie op elektrische onderdelen. Het eerste onderhoud wordt gratis aangeboden en moet worden opgenomen binnen de 6 maanden of binnen de 500km afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

- 15% op het volledige GAMMA-assortiment

Klusjes worden nu nog leuker!

-10 % bij Belisol

Tot het einde van het jaar 10% korting op het materiaal van je bestelling

Tot -45% korting bij Center Parcs

Voordelig naar Center Parcs!