Bloomon

of aanmelden met

Houd je van bloemen? Of wil je iemands dag of jezelf opfleuren?

Bloomon werkt altijd met opvallende seizoensbloemen en zorgt keer op keer voor een verrassend boeket van topkwaliteit. ‘Less is more’ is de filosofie: elke bloem krijgt ademruimte zodat ze kan schitteren. Geïnspireerd door de catwalk en de laatste interieurtrends blijft bloomon ver weg van het standaard supermarktboeket! Bestel nu op bloomon en ontvang 25% korting op het eerste boeket en de bijpassende vaas. Bovendien krijg je een bijpassende vaas cadeau. Vul hiervoor jouw promocode in bij de laatste stap van het bestelproces.

Hoe werkt het?

  1. Kies je formaat Een small is een klein verwenmoment. Een medium laat je woonkamer stralen. Een large wordt de hele straat vrolijk van.
  2. Bepaal hoe vaak Wekelijks? Tweewekelijks? Maandelijks? Dat bepaal je zelf. Ga je op vakantie, druk dan voor je vertrek nog even op de bloomon-pauzeknop. De bloomon bloemenservice kan je op elk moment pauzeren, wijzigen of stopzetten.
  3. Laat je verrassen aan de deur bloomon bezorgt zowel overdag als ‘s avonds. Geen probleem als je niet thuis bent. Vertel bloomon waar je favoriete buurman woont of deel een geheime plek waar we je bloemen kunnen achterlaten. Dit doen zij overigens altijd in een emmertje water zodat ze vers blijven.

Korting geldig t.e.m. 31/12/2019. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Korting enkel geldig voor nieuwe leden.

V.U. : bloomon, De Keyserlei 58-60/19, 2018 Antwerpen

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Greenpan

Tot 50% korting!

Geniet tot 50% korting op een nieuw assortiment pannen en accessoires van GreenPan™

30% korting

Dankzij Philips wordt het een topwinter!

10% korting op artikel naar keuze

Aveve, hier groeit plezier!

Download onze app op