Bloomon

of aanmelden met

Houd je van bloemen? Of wil je iemands dag opfleuren? Heb je nog geen cadeau voor Valentijn gevonden?

Verras jouw geliefde of wie dan ook met een origineel boeket van bloomon. Bloomon werkt met opvallende seizoensbloemen en zorgt keer op keer voor een verrassend boeket van topkwaliteit. ‘Less is more’ is de filosofie: elke bloem krijgt ademruimte zodat ze kan schitteren. Geïnspireerd door de catwalk en de laatste interieurtrends blijft bloomon ver weg van het standaard supermarktboeket: geen onnodig bladgroen, geen goedkope opvulling.
Bestel nu jouw eerste boeket op bloomon en ontvang als Luminus-klant een bijpassende handgeblazen vaas cadeau en een gratis Rituals Roomspray (ter waarde van €46) .

Hoe werkt het?

  1. Kies je formaat
  2. Een small is een klein verwenmoment. Een medium laat je woonkamer stralen. Een large wordt de hele straat vrolijk van.

     

  3. Bepaal hoe vaak
  4. Wekelijks? Tweewekelijks? Maandelijks? Dat bepaal je zelf. Ga je op vakantie, druk dan voor je vertrek nog even op de bloomon-pauzeknop. De bloomon bloemenservice kan je op elk moment pauzeren, wijzigen of stopzetten.

     

  5. Laat je verrassen aan de deur
  6. Bloomon bezorgt zowel overdag als ‘s avonds. Geen probleem als je niet thuis bent. Vertel bloomon waar je favoriete buurman woont of deel een geheime plek waar we je bloemen kunnen achterlaten. Dit doen zij overigens altijd in een emmertje water zodat ze vers blijven.

 

Aanbieding is geldig tot en met 15.03.2020. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Korting enkel geldig voor nieuwe leden.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Tot 50% korting!

Geniet tot 50% korting op een nieuw assortiment pannen en accessoires van GreenPan™

- 15% op het volledige GAMMA-assortiment

Klusjes worden nu nog leuker!

15% korting op het volledig assortiment van Childhome

15% korting op alles wat het leven van jonge ouders vergemakkelijkt!