Bobbejaanland

of aanmelden met

This. Is. Epic. Exact de bewoordingen die je bezoek aan Bobbejaanland dit seizoen zullen beschrijven. Met een pas geopende themazone en een fonkelnieuwe rollercoaster hebben we dit jaar heel wat voor je in petto!

Help jij Aardmannen, Elfen, Vurige Ridders en Skyriders in het mythische Land of Legends duistere krachten te bedwingen? Maak je dan klaar voor een dolle rit op de Typhoon of hou je sterk op de Sledge Hammer. Ben je een échte held? Tem dan Fury: een gloednieuwe triple launch coaster met een piek van 43 meter hoog en 4 inversies aan ruim 100 km/u… Niet voor bangeriken!

Naga Bay en Speedy Bob zijn ideaal om je dag verder te zetten als je maar niet genoeg kan krijgen van thrillrides. Of ga je voor gillen in virtual reality? Zet je VR bril op en begeef je in een andere wereld op de Dreamcatcher of Mount Mara. Op een warme dag is El Rio dan weer perfect: spannend én verfrissend tegelijk.

We geven je tot slot nog een verborgen pareltje mee… Naiad Waters, de nieuwe waterspeelzone, is een ongelofelijk leuk en sprookjesachtig nog te ontdekken stukje Bobbejaanland… Het Elfenleger bedwingt hier het watermonster Uvù en het kan best wat hulp gebruiken… Kom je meedoen?

Naar verwachting opent Land of Legends in juni. Vanaf dan kan je de nieuwe attracties Naiad Waters en Fury ontdekken! Genoeg tijd nog dus om al je moed bij elkaar te rapen…

Als Luminus-klant betaal je slechts € 22 in plaats van € 37 voor jouw ticket! Surf snel naar de webshop en gebruik jouw kortingscode.

 

Geldig voor maximaal 5 personen tot en met 03/11/2019. Deze bon/code is niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie bobbejaanland.be) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen. De bon/code is niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze bon/code mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

€ 8 korting

Met 1 pas meer dan 165 musea bezoeken

Meer dan 20% korting

Op zoek naar wat extra warmte? Boek dan snel je privé sauna.

15% korting op koffers en tassen van Samsonite

Ontdek de wereld in stijl dankzij Samsonite
Download onze app op