Tot -45% korting bij Center Parcs

of inloggen met

Nog niet geregistreerd?

Maak je account aan

Bij Center Parcs verblijf je midden in de natuur, de perfecte plek om te genieten van de leukste momenten samen met je gezin.

Duik met z’n allen de Aqua Mundo in. Laat je in volle vaart meevoeren in de wildwaterbaan, trotseer de golven van het golfslagbad en krijg kriebels in de buik op de glijbanen. Uren waterpret gegarandeerd!

Aan activiteiten geen gebrek! Ravotten in het indoor speelparadijs BALUBA, tropische piratenavonturen beleven in de Discovery Bay, een eigen jeep besturen tijdens de Kids Safari of de uitdaging aangaan op het touwenparcours High Adventure Experience, … voor elk wat wils!

Bij Center Parcs beleef je het ultieme vakantiegevoel, maar dat is niet alles! Duurzaamheid is minstens even belangrijk! Alle parken hebben het ‘Green Key’ keurmerk. Dat betekent dat Center Parcs op een duurzame manier te werk gaat door zorgvuldig om te gaan met water, energie en afval. En dit zonder toe te geven op vlak van comfort. Mooi meegenomen is dat je je verblijf in de Belgische parken met ecocheques kan betalen!

Ontvang nu tot 45% korting op je verblijf in Center Parcs!

Geldig voor een verblijf in Les Ardennes, Erperheide en De Vossemeren voor een selectie van aankomsten t/m 14 december 2020.

Tip: de hoogste kortingen zijn van toepassing voor het najaar!

 

Uiterste boekingsdatum: 30 juni 2020. Aanbod geldig op een selectie van cottages en op basis van beschikbaarheid. Alle info en voorwaarden op www.centerparcs.be/voordeel-luminus.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Meer dan 35% korting op e-bikes

Fiets elektrisch en stijlvol het jaar door!

Tot 60% korting

Tot 60% korting op jouw overtocht op het Engels Kanaal

8 dagen Fly & Drive Corsica vanaf € 699 p.p.

Ontdek het prachtige eiland Corsica gedurende 8 dagen