Gratis registratie + 30 bonusminuten

of aanmelden met

Heeft u soms een auto nodig in Brussel, om bijvoorbeeld naar de luchthaven te gaan, boodschappen te doen of gewoon om met een paar vrienden naar het restaurant te gaan?
Ongeacht de gelegenheid biedt DriveNow autodelen zijn gebruikers 310 premium kwaliteitsvoertuigen van de merken BMW en MINI, die ze flexibel en spontaan in Brussel kunnen huren. Ze kunnen de auto’s overal en op elk moment in een gebied van 65 km² via de DriveNow-app ophalen en achterlaten. Alles is inbegrepen in de prijs per minuut: brandstof, parkeren, verzekering, km en belastingen. Er zijn geen jaarlijkse of maandelijkse kosten.
Find it. Drive it. Drop it. 

Gemakkelijk en zonder verplichtingen!
Als klant van Luminus biedt DriveNow u een gratis registratie (in plaats van € 29) en 30 bonusminuten* ter waarde van € 39!
Meer informatie over DriveNow: https://www.drive-now.com/be/nl/brussels

Deze aanbieding is geldig tot 31 oktober 2019.
* Om te registreren, moet u een geldig rijbewijs voor minimaal 2 jaar, en een kredietkaart hebben. De 30 gratis rijminuten zijn 3 maanden geldig vanaf de datum van registratie en kunnen alleen in België worden gebruikt. Bonusminuten kunnen alleen worden gebruikt om te rijden (niet parkeren).
V.U. : DriveNow Belgium, Esplanade 1, 1020 Brussel

 
 

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Greenpan

Tot 50% korting!

Geniet tot 50% korting op een nieuw assortiment pannen en accessoires van GreenPan™

30% korting

Dankzij Philips wordt het een topwinter!

15% korting

FRITEL = met Smaak Bedacht!
Download onze app op