Tot 40% korting op geselecteerde artikelen !

of aanmelden met

Ben je fan van de gezonde keuken? Dan zijn de potten en pannen van GreenPan™ iets voor jou! Geen schadelijke chemische stoffen, maar een gezonde keramische antikleeflaag op basis van natuurlijke materialen zoals zand. Dat is beter voor je lichaam én voor ons milieu!
De pannen zorgen voor perfecte bakresultaten op alle vuren, ook inductie. Extra bonus: je hebt minder vetstof nodig. Zo hou je het lekker licht! Na het koken zijn de pannen bovendien in een handomdraai weer schoon. Maak de switch naar een gezonde keuken en ontdek de collecties hier.

Doe je voordeel en geniet van de Speciale lenteactie: met de tijdelijke extra kortingscode geniet je tot 40% korting op geselecteerde items. Twijfel niet langer !

Aanbod geldig van 01/04/2019 t.e.m. 31/05/2019 op geselecteerde artikelen in de online shop (www.greenpan.be/nl-be/luminus). Kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. 
V. U.: The Cookware Company Europe BVBA, Antoon Catriestraat 12, 9031 Drongen (België).

 
 

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Geniet van verschillende kortingen bij Pizza Hut

Pizza Hut is het uitgelezen restaurant om samen met vrienden en familie uit eten te gaan in een relaxte en gezellige omgeving.
Greenpan

Tot 50% korting!

Geniet tot 50% korting op een nieuw assortiment pannen en accessoires van GreenPan™

30% korting

Dankzij Philips wordt het een topwinter!

Download onze app op