Tot 50% korting op geselecteerde artikelen !

of inloggen met

Nog niet geregistreerd?

Maak je account aan

Ben je fan van de gezonde keuken? Dan zijn de potten en pannen van GreenPan™ iets voor jou! Geen schadelijke chemische stoffen, maar een gezonde keramische antikleeflaag op basis van natuurlijke materialen zoals zand. Dat is beter voor je lichaam én voor ons milieu!

De pannen zorgen voor perfecte bakresultaten op alle vuren, ook inductie. Extra bonus: je hebt minder vetstof nodig. Zo hou je het lekker licht! Na het koken zijn de pannen bovendien in een handomdraai weer schoon. Maak de switch naar een gezonde keuken en ontdek de collecties hier.

Doe je voordeel en geniet van de speciale winteractie: met de tijdelijke extra kortingscode geniet je tot 50% korting op een nieuw assortiment pannen en accessoires. Twijfel niet langer !

 

Actie geldig op geselecteerde artikelen in de online shop. Aanbod geldig van 01/02/2020 t.e.m. 31/03/2020. Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. Let wel: je kan slechts één kortingscode gebruiken per bestelling. De codes kunnen onderling niet gecombineerd worden.
V. U.: The Cookware Company Europe BVBA, Antoon Catriestraat 12, 9031 Drongen (België).

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

pizzahut

Geniet smakelijke kortingen

Pizza Hut heeft verschillende voordelen voor u in petto!

- 15% op het volledige GAMMA-assortiment

Klusjes worden nu nog leuker!

50% korting & 20% cashback + gratis verzending

Bestel nu met hoge kortingen en ontvang daarnaast een EXTRA Cashback van 20%