15% korting op beddengoed

of inloggen met

Nog niet geregistreerd?

Maak je account aan

Kalani-home, het eerste Belgische merk van 100% biologisch, Fairtrade en vegan bedlinnen, transformeert je nachten tot hét moment waarop je echt de batterijen kan opladen!

Kalani is een Belgisch, ethisch en milieuvriendelijk merk dat zijn klanten luxueus (hotel)bedlinnen aanbiedt aan verantwoorde prijzen.

Kalani werkt rechtstreeks samen met de producenten en verkoopt online aan de klanten. Zo kan Kalani het hele jaar door eerlijke prijzen garanderen, zowel aan de klanten als aan de katoenboeren.

Als een van de weinige in Europa, communiceert Kalani héél transparant over de milieueffecten van haar producten. Je kan zelf op de website met een online calculator berekenen hoeveel energie je bespaart door biologisch katoenen lakens te kopen in plaats van conventioneel katoenen bedlinnen.

Kalani biedt je de kans om het genot van hoogwaardig, comfortabel bedlinnen te ervaren, aan een zachte prijs voor jezelf én het milieu.

Als Luminus-klant geniet je 15% korting op de volledige collectie van Kalani

Aanbod geldig t.e.m. 31/03/2020. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Korting geldig op alle producten beschikbaar via de Belgische webshop www.kalani-home.com, zolang de voorraad strekt. Elke klant kan de code verschillende keren gebruiken, zolang de code geldig is.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

- 15% op het volledige GAMMA-assortiment

Klusjes worden nu nog leuker!

-10 % bij Belisol

Tot het einde van het jaar 10% korting op het materiaal van je bestelling

Meer dan 35% korting op e-bikes

Fiets elektrisch en stijlvol het jaar door!