Verisure

of aanmelden met

Bescherm wat voor jou belangrijk is met een Verisure alarm, de nummer 1 in alarmsystemen in Europa en in Belgïe, met al meer dan 3 miljoenen klanten wereldwijd. Als Luminus-klant geniet je een voordeel van € 269*!

Beveilig jouw woning of bedrijf tegen inbraak, brand en noodsituaties met een draadloos alarmsysteem van Verisure.

Met de alarmsystemen die rechtstreeks verbonden zijn met de Verisure meldkamer wordt elk alarmsignaal onmiddellijk behandeld en gecontroleerd. De operatoren kunnen de politie of andere hulpdiensten meteen waarschuwen, afhankelijk van de situatie.

*Geniet van € 200 korting en een gratis SmartPlug ter waarde van € 69. Met de SmartPlug kan je via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in jouw woning of bedrijf bedienen, waar je je ook bevindt.

 

Aanbieding geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019. Een gratis Smartplug ter waarde van € 69 en € 200 korting op de installatiekosten van een Verisure alarmsysteem als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar met andere kortingen. De promotie geldt alleen op nieuwe installaties.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

30% korting

Dankzij Philips wordt het een topwinter!

15% korting

FRITEL = met Smaak Bedacht!

15% korting

Jarenlange specialist in luchtbehandeling
Download onze app op