Wijnbeurs

of aanmelden met

In samenwerking met de Wijnbeurs biedt Luminus jou de mogelijkheid een wijnpakket aan te kopen bestaande uit 4 * 3 flessen topwijn van de ex-wijnmaker van Château Mouton-Rothschild.

Deze wijnen waren de trots van de wereldberoemde Patrick Léon, die 15 jaar lang de “1er Grand Cru Pauillac” van Château Mouton Rotschild maakte. In samenwerking met Bruno Le Breton van Domaine de la Jasse creëerde hij deze 4 verschillende wijnen van de jaargangen 2016 en 2017.

Elk pakket bevat:

  • 3 flessen La Jasse Barrique Blanc 2017
  • 3 flessen La Jasse Vieilles Vignes 2017
  • 3 flesen La Jasse Tête de Cuvée 2016
  • 3 flessen Excellence de la Jasse 2016
  • 1 Magnum (1.5l)
  • 1 kurkentrekker La Jasse

Voor dit gehele pakket betaal je slechts € 99 in plaats van € 188,6. Je krijgt er de Magnum fles en originele kurkentrekker bij en bovendien is de levering (in België) gratis bij bestelling vanaf 2 dozen.

Aarzel niet te lang en bestel jouw pakket via de link. Want de voorraad is beperkt.

 

Exclusief aanbod. Transportkosten: € 5,95 (gratis vanaf 2 dozen voor levering in België). Dozen van 12 flessen (75 cl.) + 1 Magnum (1,5 liter) + 1 kurkentrekker. Prijzen btw en mixingkosten inbegrepen. Je ontvangt jouw factuur per e-mail indien jouw e-mailadres ingevuld is. Levering alleen in België en binnen de 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Aanbod geldig tot 30/09/2019 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De Wijnbeurs, Bosstraat 71 bus 3C, 3560 Lummen zal jouw gegevens verwerken voor beheer en marketingdoeleinden. Je hebt uiteraard recht van inzage en verbetering van deze gegevens. Wens je je hiertegen te verzetten dan kan dit kosteloos. Gelieve De Wijnbeurs in dat geval te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

pizzahut

Geniet smakelijke kortingen

Pizza Hut heeft verschillende voordelen voor u in petto!

Tot 50% korting!

Geniet tot 50% korting op een nieuw assortiment pannen en accessoires van GreenPan™

Exclusief: 60% korting!

Bestel uw eerste HelloFresh-box aan 60% korting.