Wijnbeurs

of aanmelden met

Nog op zoek naar wijn voor de feestdagen? Twijfel dan geen seconde langer en bestel deze Spaanse topwijn.

Je kunt genieten van een monumentaal mooie Ribera del Duero uit een geweldig jaar. De kwaliteit van deze wijn is, in één woord, subliem! Deze wijn werd vergeleken met een aantal andere Ribera's en behaalde een score van maar liefst 18.5/20. Deze 2016 Pico Cuadro Original rangschikt zich met andere woorden tussen topjaren als 2010 en 2012.

De regio rond Pico Cuadro behoort tot 'The Golden Mile' van Spanje, een peperduur stukje land waar de meest prestigieuze wijngaarden van Spanje liggen.

Als Luminus-klant kan je deze wijn op je feesttafel zetten aan een wel heel scherpe prijs. Voor een doos met 6 flessen 2016 Pico Cuadro Original betaal je slechts € 53,94 in plaats van € 119,94!

 

Aanbod voorbehouden aan Luminus-klanten. Transportkosten: € 5,95 (gratis vanaf 2 dozen). Dozen van 6 flessen (75 cl.). Prijzen BTW inbegrepen. Levering alleen in België en binnen de 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Je ontvangt jouw factuur via e-mail indien jouw e-mailadres ingevuld is. Aanbod geldig tot 31.01.2020 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonderopgave van motief, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De Wijnbeurs, Bosstraat 71 bus 3C, 3560 Lummen zal jouw gegevens verwerken voor beheer en marketingdoeleinden. Je hebt uiteraard recht van inzage en verbetering van deze gegevens. Wens je je hiertegen te verzetten dan kan dit kosteloos. Gelieve De Wijnbeurs in dat geval te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

20% korting op het volledig koffiegamma

Biologische koffie die smaakt naar meer!

15% korting op het volledig assortiment van Childhome

15% korting op alles wat het leven van jonge ouders vergemakkelijkt!

20% korting op biologische en fair trade huidverzorgingsproducten

De kracht van de Himalaya voor een natuurlijk stralende huid!

Download onze app op