35% korting op het assortiment solar chargers en powerbanks bij Xtorm

of aanmelden met

Xtorm is dé fabrikant op het gebied van innovatieve en praktische solar- en stroom oplossingen voor dagelijks gebruik. Xtorm-producten bieden altijd en overal “More Energy”.

Hoge kwaliteit

Terwijl de vraag naar mobiele energie-oplossingen snel groeit, biedt Xtorm een volledig assortiment Power Banks, Solar Chargers en kabels voor het opladen van mobiele apparatuur. Alle Power Banks en Solar Chargers kunnen worden opgeladen via USB, netstroom en/of zonne-energie.

De kracht is het introduceren van innovatieve, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij het design én gebruiksgemak belangrijke onderwerpen zijn.

Duurzaam en innovatief

De producten van Xtorm zijn duurzaam en innovatief. In 2011, 2013, 2015, 2017 en 2019 hebben zij de RedDot Design Award gewonnen. De producten die speciaal voor de iPhone/ iPad en iPod zijn ontworpen, zijn officieel door Apple van licentie "Made for iPhone and iPad" voorzien. De Solar Chargers en Power Banks zijn gebruiksvriendelijk en bieden jou onafhankelijkheid, omdat jouw mobiele apparaten onderweg opgeladen kunnen worden (al dan niet) met behulp van zonne-energie. De mobiele opladers en accessoires zijn er voor jouw veiligheid: nooit meer zonder stroom, juist op het moment dat je het hard nodig hebt!

Actie is geldig vanaf 01.04.2019 tot en met 30.09.2019. Niet cumuleerbaar met andere acties, promoties en kortingen. Niet inwisselbaar voor geld. Enkel geldig via webshop www.xtorm.eu met online actiecode. V.U. : Telco Accessories b.v., Hoofdveste 19, 3992 DH Houten

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Tot 50% korting!

Geniet tot 50% korting op een nieuw assortiment pannen en accessoires van GreenPan™

15% korting

FRITEL = met Smaak Bedacht!

15% korting

Jarenlange specialist in luchtbehandeling
Download onze app op