€ 55 in plaats van € 68,55 voor EXCLUSIEF EINDEJAARSMENU (voor 4 personen)

of aanmelden met

Bij bofrost* vind je een groot aanbod van groenten en fruit, ijs en ijsspecialiteiten, pangerechten, pizza en pasta, taart en gebak alsook gluten-, tarwe- en lactosevrije producten. De seizoensfolders voor Pasen en Kerstmis staan boordevol bijzondere producten die van het feest met de familie, vrienden en kennissen een waar genot maken.

Geniet voor slechts € 55 in plaats van € 68,55 van een exclusief eindejaarsmenu voor 4 personen. Word de sterrenchef van de avond met: Kaaspizzetis, Broccoliroomsoep, Hertenragout St.- Hubertus met trio van koolroosjes en mini aardappelkroketjes en een ijstaart cappuccino.

Dit voordeelaanbod is geldig voor 1 pakket (4 personen) per afleveradres. Gratis aan huis geleverd. Bestellen kan via het bofrost* bestelplatform (via link). Aanbod Luminus is geldig van 01.11.2018 tem 22.12.2018 voor uitlevering tussen 07.11.2018 en 15.01.2019 of zolang de voorraad strekt.

 

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

30% korting

In het hart van de strijd tegen verspilling !

Geniet van verschillende kortingen bij Pizza Hut

Pizza Hut is het uitgelezen restaurant om samen met vrienden en familie uit eten te gaan in een relaxte en gezellige omgeving.

20% korting + gratis levering

Ontdek de uitzonderlijke smaak van pure natuur !

Download onze app op