15% korting

of aanmelden met

IMMER WIEDER SONNTAGS is al 23 jaar een van de meest geliefde muziekprogramma's van de Duitse televisie. Sinds 1995 komen de grote sterren van de Schlager en Volksmusik iedere zondagochtend in de zomermaanden LIVE om 10 uur 's morgens bij vele miljoenen kijkers thuis op de buis wanneer presentator Stefan Mross zijn show opent met de bekende titelmelodie. Tel daar vervolgens het bekende geel-blauwe decor bij op, de bloemen, planten en het uitbundige publiek.

In de wintermaanden en het vroege voorjaar kunnen de fans van 'Immer wieder sonntags' hun hart ophalen bij de tournee die jaarlijks meer dan 70 Duitse steden bezoekt: 'Immer wieder sonntags unterwegs'. Het is de succesvolste en langstlopende tournee van Duitsland en staat ieder jaar opnieuw garant voor uitverkochte zalen. Op 14 maart 2019 in Ethias Arena Hasselt krijg je een eenmalige kans om deze unieke en geliefde tournee dicht bij huis zelf mee te maken.

Reserveer je tickets voor deze onvergetelijke show, vul de kortingscode in en geniet 15% korting.

 


Geldig van 03.12.2018 t.e.m. 14.03.2019. De korting is enkel geldig voor reservaties via onderstaande link en met de code hierboven. U dient deze code tijdens de bestelprocedure in te voeren. Per klant kunnen maximum 8 tickets worden aangekocht. De korting kan niet worden toegepast op al eerder aangekochte tickets

Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Slechts € 109 voor tweepersoonskamer

Romantisch Valentijns-arrangement in Limburg

€ 5 korting alle tickets + gratis souvenir

Ontdek de populaire paardenshow“CAVALLUNA – World of Fantasy”

Ontdek de Moezel voor slechts € 139

De Moezel-vallei : wijn, natuurpracht, geschiedenis en cultuur
Download onze app op