Puur Pascale exclusieve box met 4 Serax-kommetjes dankzij Lannoo

of aanmelden met

Exclusieve box met 'Puur Pascale', 4 Serax-potjes uit de servieslijn 'Pure' van Pascale Naessens en de brochure 'Voeding vandaag', over de filosofie van Pascale en met gesprekken met voedingswetenschappers.

'Puur Pascale - Beter eten is beter leven' is het nieuwe boek van Pascale Naessens in een groter en luxueuzer formaat. Met meer foto's, meer uitstraling, meer recepten, meer lifestyle en meer wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies. Het is haar warmste en sfeervolste boek sinds ze in 2010 begon met het schrijven van kookboeken. Ze brengt haar levensstijl, die helemaal in het teken staat van gezelligheid en romantiek, prachtig in woord en beeld. Met gedekte tafels die getuigen van creativiteit en liefde voor de natuur, mooie gerechten en mooie keramiek.

Pascale verwerkt pure en natuurlijke producten tot meer dan 75 eenvoudige, smaakvolle en gezonde gerechten. Dit zevende boek is het meest complete en vernieuwende van de reeks. Pascale Naessens leerde haar lezers dat ze volop kunnen genieten van lekker, voedzaam en gezond eten. Ze zette een hele beweging op gang die nog steeds groeit. Haar filosofie en recepten maakten haar tot de bestverkopende auteur in België, en ook in het buitenland groeit het aantal aanhangers.

 

Actie enkel geldig via de webshop van Lannoo tot en met 31/12/2018 of zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingscodes.


Genieten van deze EXTRA?

Om te genieten van dit voordeel moet u eerst inloggen.

Log in en geniet van dit voordeel

Ontdek nog meer EXTRAS!

Tot 40% korting op geselecteerde artikelen !

Ben je fan van de gezonde keuken? Dan zijn de potten en pannen van GreenPan™ iets voor jou!

20% korting

Clicformers : leuk en kleurrijk bouwspeelgoed ! 

10% korting op het volledige assortiment

Een webshop boordevol ecologische schoonmaakproducten en natuurlijke verzorging
Download onze app op